Resultaten voor escape

tattoo
rotterdam
taxi
hema
coffee
sushi
tweedehands
â
escape
Unieke escape room RIVM open RIVM.
Vanaf vandaag kan iedereen drie dagen lang spelenderwijs meer leren over antibioticaresistentie in Hoog Catharijne in Utrecht. Op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 november is de escape room geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De escape room is voor iedereen gratis toegankelijk.
Escape Room 058 Leeuwarden Tip!
Klik hier voor ons Corona protocol, opgesteld in overleg met Gemeente Leeuwarden en Veiligheidsregio Fryslân. Door rekenkundige puzzels op te lossen, out-of-the box te denken en het nodige speurwerk probeer jij samen met je team binnen een uur uit de Escape Room te ontsnappen.
Escape in the City TB Events.
Vraag dan direct een offerte aan! Escape in the City. Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City.
Escape YouTube.
Escaperoom-Alkmaar Escaperoom-Alkmaar, HET uitje voor Noord Holland.
Al onze kamers zijn geschikt tot en met 8 personen. In sommige kamers is het dan een 4 tegen 4 battle! Onze ontvangstruimte is 150 vierkante meter en is uitgerust met een bar, sjoelbak, tafelvoetbal, flipperkast en een basketbalspel! U kunt zich dan ook prima vermaken als u even moet wachten. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en getraind om u als gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Ook zijn onze medewerkers opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Samenwerking met Wonder's' Heerhugowaard. Maak je uitje bij ons compleet met een lunch, borrel of diner bij Wonder's' Heerhugowaard op slechts 5 minuten rijden van onze Escaperoom! Boek een van de Wonderful Escape Arrangementen inclusief toegang tot een van onze kamers of vraag naar de mogelijkheden voor een voorstel op maat.
Escape Rooms Wintertuin.
Voor veel groepen was Het Geheim van de Weldoener de eerste kennismaking met een Escape Game. Én het was geen makkelijke Escape Game; slechst 36% van de groepen wist binnen een uur te ontspannen, in een gemiddelde tijd van 5341.
Grootste keuze aan Escape Rooms The Maxx Veenendaal.
Tarieven Escape Rooms. Escape Room 1 kamer 2250, p.p. Of combineer met andere activiteiten.: 2 activiteiten betekent 5% korting. 3 of meer activiteiten betekent 10% korting. STEL ONS EEN VRAAG. Direct meer weten? 0318 25 20 20. Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 900: uur zondag 1000: uur.
Escape Rooms Apeldoorn, Deventer, Zutphen Uniek in Nederland!
Kinderkorting Escape Room. Kinderen t/m 11 jaar krijgen 5, korting op de per persoonsprijs. Speel met je huishouden / gezin een Escape Room en geniet van kinderkorting! De Escape Rooms zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 8, 9 jaar.
Escape Rooms in Nederland. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filter. calendar. location. m
Ben je met een grotere groep dan kan je de andere kamers spelen of een Pub Quiz doen. Alles onder het genot van een drankje en een hapje indien gewenst. Kort om, bij ons is alles mogelijk! Vanaf 2000, per persoon. 4 tot 32 personen. Bekijk uitje Bewaar. Escape Room, Pubquiz, Quiz, puzzel en spel. Black Box De escaperoom voor grote groepen.
Kraak jij de code? Escape room De Voltage Brabant.
Op deze pagina staan al onze 10 Escape Rooms! Alle hebben hun eigen unieke thema, puzzels, sfeer en moeilijkheidsgraad. Elk van deze escape rooms is een ervaring an sich, Wacht niet langer en blader eens door onze escape rooms heen.
Escape room Groningen, de Race to Escape De Postwagen.
Zenuwslopende escape room. In zestig zenuwslopende minuten hebben jullie te dealen met nieuwe spelonderdelen. Deze ontzettend gave escape room in de buurt van Groningen brengt jullie dichter bij elkaar. Zoals bovenaan benoemd is er ruimte voor 2 tot 5 personen per kamer.

Contacteer ons